www.bewustworden.be

Een plek waar je jezelf ontmoet!

KATRIEN WYBAILLIE – Erkend Psychotherapeut, Relatietherapeut, docent en supervisor


Ik zou mezelf omschrijven als een erkende psychotherapeut die een liefde voelt voor wat ze doet!

Vanuit mijn eigen zoektocht naar een beter gevoel in mijn leven, ontdekte ik mijn eigen passie.

Mijn passie is het werken met mensen, het aanreiken van een ondersteuning in een groeiweghet geven van ankers, het leren van vaardigheden, inzicht krijgen in ons bewustzijn.

Deze vaardigheden zijn een samenraapsel van allemaal persoonlijke ervaringen op mijn eigen groeiweg. Ik besef dat mijn eigen ervaringen in eigen groei de sterkste garantie is in mijn werk.

Mijn innerlijk proces is een grote drijfveer.  Zowel de weg naar innerlijk balans en rust in mezelf als in relatie met mijn kinderen en partner zijn mijn grote motivators geweest. Zelf ben ik mijn leraren en leerscholen heel dankbaar. Zonder deze richtingsaanwijzers en hulp kon ik zeker die weg niet bewandelen.

Ik ervaar het systematisch blijven focussen op je proces met de juiste hulp als de beste leidraad om je eigen groei te garanderen.

Ik zou mezelf omschrijven als een doorzetter, die veel zaken kan plaatsen in grote context. Door deze vaardigheid kan ik belangrijke patronen herkennen bij anderen. Door deze klare kijk kan ik zeer duidelijk de vinger leggen op welk punt we een proces starten en hoe we dit zullen aanpakken.

Ik zie mezelf als iemand die open communiceert, direct, humoristisch, gevoelig, doelgericht, bedachtzaam en veel inzicht heeft.

Ik hou van een open communicatie, eenvoud en duidelijkheid. Overleg, afspraken, delen van verwachtingen, verantwoordelijkheid nemen zijn voor mij belangrijk in relationele contacten.

De laatste jaren verblijf ik heel graag in Fes, Marokko. De authenticiteit van de Medina opent een nieuwe wereld van samenleven.  Graag verdiep ik mij in het leren van andere culturen. Daarbij kom ik in contact met de interculturele communicatie. Het is fijn om mijn emotionele groei een nieuwe dimensie te geven en ondertussen mezelf verder te ontwikkelen in het werk als therapeut.

Je bent van harte welkom om een deel van jouw levensweg te delen en jouw hierin te laten begeleiden op wat je voelt dat je echt nodig hebt!