www.bewustworden.be

Een plek waar je jezelf ontmoet!

In september 2021 starten we graag onze Online Counsellor opleiding.
Via een e-platform word je opgeleid tot Professioneel Counsellor

De Covid-19 periode bracht ons in contact met nieuwe mogelijkheden van communiceren in counselling. We werden uitgedaagd om de opleiding in een andere vorm te gieten. Uiteindelijk is dit een heel fijne ervaring en beslissen we om deze vorm van e-learning aan te bieden naast onze praktijk Counsellor opleiding.

Het programma is gelijklopend met het reeds bestaande Counsellor programma. Je leert alle nodige vaardigheden als counsellor en je krijgt heel veel ruimte om jezelf en jouw bewustzijn te leren ontdekken. De trainer is volledig online aanwezig tijdens de ganse lesdag.

De training wordt aangeboden via Zoom. Het gebruik van dit platform wordt met de nodige zorg aangeleerd. Daarbij krijg je via de Out Breaking Rooms van Zoom veel mogelijkheid om online te oefenen met elkaar. Er is zeker ruimte om ook Live samen te komen in oefenmomenten, mochten jullie dit wensen. De lesdagen worden telkens via beeldbellen aangeboden.

Het is een nieuwe manier van werken, waarbij we de nodige zorg besteden om de lesdagen op een aangename en leerrijke manier te ervaren!

Je mag erop vertrouwen dat je bij deze vorm van opleiding zowel later kunt werken als Live Counsellor als Online Counsellor. Het is belangrijk om naast de lesdagen ook te oefenen, zowel Live als Online. Dit is de beste leerschool om jezelf te ontwikkelen als een volwaardige counsellor. Tijdens de opleiding Online krijg je tools aangeleerd die je kunt inzetten tijdens het Online of Live counsellen van cliënten. Je mag hierin ook je eigen creativiteit in ontwikkelen! Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling!

Je bent van harte welkom in deze nieuwe ervaring!