www.bewustworden.be

Een plek waar je jezelf ontmoet!

LOOPBAANBEGELEIDING – LEVEN VANUIT JOUW TALENTEN

Je mag leven vanuit jouw talenten en gaan onderzoeken welk werk er echt bij jouw past.

Je mag leven vanuit jouw talenten en beslissen om een andere weg in te slaan.

Je mag leven vanuit jouw talenten en opkomen voor jezelf om te krijgen wat je wil.

Je mag leven vanuit jouw talenten en gewoon jezelf zijn.

We voelen dat er ergens iets niet klopt in wat we momenteel aan het doen zijn. We brengen onszelf in dergelijke situatie door ons eigen denken. We voelen dat we hierin iets wensen te veranderen maar het komt er niet van. Dit geeft vaak te maken met blinde vlekken in ons bewustzijn waardoor we bepaalde zaken niet zien en daarbij ook de kracht missen om iets hieraan te veranderen. Dat is vaak een normale houding en bijzonder menselijk.

We hebben ondersteuning nodig van een andere die ons helpt om te zien wat er gaande is. Die ons helpt om onze blinde vlekken te zien en onze patronen te herkennen. Vandaaruit kunnen we stapjes zetten naar verandering.

Loopbaanbegeleiding kan je helpen om er bewust mee bezig te zijn en jezelf hierin uit te dagen. Het brengt inzicht wat er gaande is en brengt daarbij ook de kans naar een agenda voor verandering!

Je bent welkom om samen te gaan onderzoeken wat er echt goed voor jou is en hierbij al jouw beperkende gedachten en ideeën los te laten!

Je kunt gebruik maken van loopbaancheques! Dwz dat je zelf slecht 10 eur per uur betaalt voor de loopbaanbaanbegeleiding.

In onderaanneming van AIHP, erkend door VDAB.