www.bewustworden.be

Een plek waar je jezelf ontmoet!

VAN HOOFD NAAR HART

We worden steeds meer geconditioneerd om in ons hoofd te leven. Denk maar aan het steeds bezig zijn met Media, wedijver, stress. Dit wordt heel erg aangestuurd vanuit ons hoofd. Er zijn massa’s gedachten in ons hoofd die vaak niet van ons zijn maar ondertussen wel ons leven en onze keuzes bepalen.

We hebben zijn hier vaak niet bewust van. Toch komen we op een punt dat we voelen dat er iets niet meer klopt of iets echt niet loopt zoals we het wensen. Dat nodigt ons uit een nieuwe vaardigheid te leren.

Graag deel ik een éénvoudige techniek die je dagelijks kunt doen om steeds meer vanuit je hart te leven. Dwz dat je leert voelen hoe het is om vanuit je hart te leven en je hoofd los te laten.

Ik nodig je om volgende oefening te doen:

Ik geef opdracht aan het Universum om mijn gedachten van mijn hoofd te brengen naar mijn hart.

(Tellen van 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1)

Je herhaalt deze zin 3 x, telkens gevolgd door het tellen.

Je spreekt deze opdracht luidop uit. Door het enkel te denken, kom je terug in je hoofd. Door deze zin elk uur van de dag luid uit te spreken, zul je voelen dat er vlug een transformatie komt in jouw leven. Het leven vanuit je hart is leven met een sterke connectie met jouw Spirit en al de kennis van het Universum.

Mocht je voelen dat je jouw hierin wenst te verdiepen, mag je zeker aankloppen.

Ik kan jou hierin begeleiden en opening geven tot extra oefeningen!