www.bewustworden.be

Een plek waar je jezelf ontmoet!

EEN NIEUWE TIJD

We leven meer en meer in een nieuwe tijd waar er heel veel valt over te zeggen. Graag wil ik hier ook aandacht aan geven op deze site.

In de nieuwe tijd kunnen we de noemen als de Age of Aquirius. Dat is een periode van groter bewustzijn. Het is het belangrijk om te leren naar binnen gaan bij jezelf. Dwz dat je leert om je aandacht naar binnen te richten en jouw innerlijke wereld leert besturen. Dat is momenteel de grootste zekerheid dat je hebt bij jezelf. Je innerlijke zelf is het meest eerlijke dat je nu kunt vinden rondom jou.

We leven in een wereld waar veel zaken niet zijn zoals ze eruit zien. Steeds meer zullen we hiervan bewust worden, elk op ons eigen tempo.

Deze persoonlijke ontwikkeling is ook de nieuwe weg die we opgaan in relaties. Je leert je innerlijke schip zelf besturen en ondertussen ben je op weg met jouw partner!

Deze nieuwe tijd nodigt ons uit om een nieuwe kijk te hebben op onszelf en onze omgeving. Mocht je voelen dat je hierbij wil stilstaan, ben je van harte welkom!